Τελευταίες Ενημερώσεις

Γενικά

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
Εκπαιδευτηρίου
«ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΜΥΡΝΗΣ

 

 

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε το 1964 και από τότε λειτουργεί αδιάλειπτα, σε αρμονική συνεργασία και με την αμέριστη συμπαράσταση της Δ/σης του Σχολείου μας.
Οι δραστηριότητες του Συλλόγου έχουν σαν γνώμονα την επιμορφωτική ψυχαγωγία των παιδιών μας. Συνοπτικά, ο Σύλλογος διοργανώνει: εκδρομές για τα παιδιά και τους γονείς, αποκριάτικο παιδικό χορό, χορό γονέων, χριστουγεννιάτικη θεατρική παράσταση, εθελοντική αιμοδοσία γονέων, παράσταση των παιδιών του θεατρικού τμήματος της Μαθητικής Λέσχης για τη γιορτή της Μητέρας, έξοδο με γεύμα και θέατρο ή κινηματογράφο - αποχαιρετιστήριο party και απονομή αναμνηστικών για τα παιδιά της Στ΄ τάξης, ενημέρωση των γονέων της Στ΄ τάξης, σχετικά με τις εξετάσεις γαλλικών για την εισαγωγή των παιδιών στο Γυμνάσιο κ.ά. εκδηλώσεις.
Επίσης ο Σύλλογος προσφέρει τα φλουριά για τις πίτες που κόβονται στα τμήματα, πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων και για τις πίτες της Μαθητικής Λέσχης.
Η σημαντικότερη δραστηριότητα του Συλλόγου και η καλύτερη ανάμνηση των μαθητών είναι η Μαθητική Λέσχη. Στη Μαθητική Λέσχη συμμετέχουν μαθητές των Γ΄- Δ΄ - Ε΄ - Στ΄ τάξεων και για 20 Παρασκευές ασχολούνται με αθλητικές, καλλιτεχνικές, μορφωτικές και παιδαγωγικές δραστηριότητες, με βάση την ομαδικότητα, τη συντροφικότητα και την άμιλλα. Στη Μαθητική Λέσχη ασχολούνται δάσκαλοι του Σχολείου μας και εξωτερικοί συνεργάτες, με κύριο συντονιστή τον Υποδιευθυντή του Σχολείου μας κ. Λεωνίδα Αγγέλη. Οι δραστηριότητες της Λέσχης αυτή τη χρονιά είναι:
Ζωγραφική - Εικαστικά, Θεατρικό Εργαστήρι, Καλαθοσφαίριση, Η/Υ, Σκάκι, Shotokan - Καράτε, Επιτραπέζια Αντισφαίριση και Τοξοβολία, η οποία είναι το μοναδικό σχολικό πρόγραμμα σε πανελλαδικό επίπεδο. Επίσης, στα πλαίσια της Λέσχης λειτουργεί Σχολή Γονέων σε ομαδικό επίπεδο, υπό την καθοδήγηση ψυχολόγου.
Ελπίζουμε ότι, με τη στήριξη των γονέων και τη συμπαράσταση του Σχολείου μας, ο Σύλλογος θα συνεχίζει πάντα να προσφέρει τις υπηρεσίες για το καλό των παιδιών μας.

Το καταστατικό του Συλλόγου

 

Αναμονή εμφάνισης...Αν δεν εμφανίζεται, προσπαθήστε με Google Chrome ή Mozilla Firefox
 

 

Επισκέπτες

mod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcountermod_jvcounter
14
32
46
674
97830
54.156.61.117
1
0
1